2013. december 12., csütörtök

Eredményhirdetés


Árva Polett 9.b
Farkas Laura 10.h

A fákról szóló rajzverseny eredménye: két második helyezés! Nagyon büszke vagyok a lányokra!

Maga az eredmény hirdetés is jó volt. A pályázatot kiíró iskola egy félnapos programot szervezett. Mint megtudtam hetedszer. Nekünk az első volt, de nem az utolsó.
Délelőtt a gyerekeknek kézműves foglalkozást, kísérő tanáraiknak szakmai programot szerveztek. Ragyogó volt! Kedves kis vendéglátás után közös vár látogatás volt a tatai várban, vezetéssel. 
A nap zárása a Művelődési házban egy gála műsor volt. Az aulában megnézhettük a beérkezett pályamunkákat. Szép kis, nem is kis kiállítást láthattunk!

A gála egy rövid műsorral kezdődött. Mert az iskolában artista képzés is folyik, így remek artista bemutatót láthattunk. Elképesztően jó volt! Lám, lám, miből lesz a cserebogár!
Ez után következett az árverés. A díjazott remekműveket elárverezték! Micsoda remek ötlet! Szülők, rokonok licitáltak a gyerekek remekműveikre. És milyen elszántan! Hatalmas volt!
Végül megtörtént az eredményhirdetés és a díjátadás. Nagyon tetszett, hogy a színpadra szólított díjazott gyerek munkáját ki is vetítették. Így mindenki láthatta melyik az a remekmű és ki az alkotója.
Remek élmény volt. Már az is tetszett, hogy nem csak kisebb- nagyobb ajándékokat kaptak a gyerekek, hanem egy remek élményt, közös programot is. Együtt ünnepelhettünk!
Végül egy csoportkép a díjazottakról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése